Stepkit trapprenovering

Att renovera olika delar av sitt hem finns det många som gör, och man renoverar sitt badrum, tapetserar och lägger nya golv. Sen så fortsätter man med att måla om taket lister med mera, men om ditt hus har flera våningar så har de säkert även en trappa till källaren eller till övervåningen. För er som har en trappa inomhus som tillexempel syns och går till övervåningen så kommer även en renovering att göra en större skillnad än vad du tror.

Trappor kan vara av olika typer av material och det kan också vara ett väldigt långt och tufft jobb om det till exempel är gjord i furu och man skall slipa bort alla skavanker och därefter också lacka den. Men du kan lätt renovera vilken trappa som helst mycket snabbare med Stepkit trapprenovering, och det går snabbare plus att resultatet blir otroligt snyggt. Fördelen är att det inte har någon betydelse vilken typ av trappa som du har (den kan vara i trä eller tillexempel målad) Stepkit trapprenovering kan användas nästan på alla typer av trappor.

För dig som är händig och kan lite om byggnation så klarar du av att göra jobbet själv. Kortfattat så rengör man den gamla ytan på sin trappa, och slipar bort tillexempel färg så att ytan blir ren. Stepkit är nya bitar av trä som läggs över de befintliga så de måste limmas på den gamla trappan. Sen lägger man ut de så kallade pekarna vilka är gjorda i metall och måttar och sågar av delen så att den passar dina trappsteg. När du är klar med alla trappsteg så lägger man bakkantslisten och du har en helt ny Stepkit trapprenovering.

För dig som känner dig lite osäker på att göra det själv så kan du även ta hjälp av en hantverkare som gör jobbet, och du vet att du kanske även ha rätt till Rot avdraget. Läs vidare om reglerna på Skatteverkets hemsida om vad som gäller just nu. Du kan hitta en hantverkare via telefonkatalogen eller på internet som kan hjälpa dig. Men idag så finns sajter på nätet som ger dig en överlägsen söktjänst när du söker tjänster som du ha gjorda. Du kan enklast ta hjälp av Google eller Yahoo och söka efter hantverkare som exempel och du kommer att hitta sajter som du kan ta in anbud genom en enkel registrering.

Kortfattat så fungerar det på följande sätt. Du skapar ett konto som är gratis, och du postar jobbet som du vill ha utfört, och de företag som är intresserade av att göra jobbet kommer att kontakta dig via e-post och därefter ge dig anbud på jobbet. Sajterna har också krav på de hantverkare som finns där, så inga oseriösa hantverkare kommer att ge dig huvudvärk.